Lagenda Press

No Guts, No Glory. No Legend, No Story.

DocMove

DocMove bantu jaga kesihatan keluarga di kampung

DocMove sedia membantu anda yang bimbangkan kesihatan ibu bapa di kampung. Dengan hanya RM250 setahun sebagai yuran keahlian, doktor atau paramedik akan datang ke rumah anda sekali setiap bulan.

Doktor dan paramedik bukan sahaja bertanya khabar setiap kali lawatan dilakukan ke rumah anda, malah pemeriksaan fizikal akan turut dilakukan.

Antara pemeriksaan fizikal yang dilakukan semasa lawatan ialah pemeriksaan tekanan darah, suhu badan, berat, ketinggian dan BMI.

Manakala laporan pemeriksaan kesihatan akan dihantar kepada waris melalui panggilan telefon, WhatsApp atau emel setiap kali pemeriksaan dilakukan.

DocMove

Penghantaran ubat-ubatan juga dilakukan secara percuma kepada ahli dan anda hanya perlu membayar harga ubat tersebut sahaja.

Diskaun 20% pula akan diberikan jika anda menggunakan perkhidmatan DocMove on Demand, iaitu doktor akan datang mengikut permintaan atau panggilan untuk memberikan rawatan di rumah.

Anda boleh hubungi talian hotline 016-924 7880 atau melalui Facebook DocMove untuk mendapatkan maklumat lanjut dan menempah perkhidmatan mereka.

Sumber gambar: Facebook DocMove

Baca artikel: Jangan tahan kentut jika mahu sihat


Sila layari laman sesawang rakan digital kami iaitu sajilibur.com dan xmastika.my.

 
>>> Facebook Group <<<
Media Digital
lagendapress.com
Sertai Kumpulan
Kongsikan apa sahaja!